0140-37 50 00 info@tranas-resebyra.se

Kära kund,

Vi är glada över att resandet äntligen dragit igång och vi har f.n. ett väldigt hårt tryck. I samband med detta ber vi ödmjukast om lite assistans!

Boka gärna resan snarast och i så god tid som möjligt. Vi upplever nu, efter pandemin, att många ska resa med väldigt kort varsel!  Blir självklart mer utmanande för oss och förstås dyrare biljetter och är det inte akuta resor, så ber vi om förståelse för att svarstiden är något längre just nu.

Var förberedd när du kontaktar oss med uppgifter om kostnadsställe, namn enligt pass, mobilnummer, datum och tider när du ska resa.

Om det är enklare resor så finns ju, förutom mejl och telefon, även vår självbokningskanal som är tillgänglig 24/7. Här måste vi lägga upp och registrera användare första gången och är du intresserad så kontakta Anders Lindén.

Självklart försöker vi svara så fort vi bara kan och vi håller även på att bemanna upp, men efter ha stått still i 24 månader så kommer det att ta lite tid och under denna period ber vi om överseende.

Upplever ni några akuta problem, vänligen kontakta Anders Göransson, operativ chef (anders.goransson@tranas-resebyra.se, tel 0140-375031), eller undertecknad så ska vi försöka lösa allt till det bästa.

Välkommen och tack för er hjälp och förståelse!

Anders Lindén, VD

anders.linden@tranas-resebyra.se , 0140-375043