0140-37 50 00 info@tranas-resebyra.se

Nu är det äntligen full fart igen i resebranschen- och vi söker nya medarbetare!

Vill du arbeta med kundservice på en specialiserad resebyrå? Vi är idag ett team på drygt 20 medarbetare och är i huvudsak verksamma inom resor för icke-kommersiella kunder inom bistånd, mission, utbildning & facklig verksamhet. För att kunna ge våra kunder den bästa servicen, arbetar vi i tre geografiska team: Europa, Afrika samt övriga världen, vi har även egen grupp & konferens-avdelning. Våra kunder återfinns i hela Sverige. Vi är en av branschens mest välrenommerade ,fristående och ägarledd, resebyrå med AAA-rating sedan 30 år tillbaka.

Inom huset har vi kunskapen och resurserna att stå till tjänst med det mesta i resväg och förutom flygbiljetter tillhandahåller vi allt från tågbiljetter, hotellbokningar, viseringar, kompletta gruppresor, konferenser, affärsresor, travelcare. Vi erbjuder även online-tjänst som komplement till vår personliga service. Vi är kundens samarbetspartner i reserelaterade frågor. Under våra egna varumärken Tour Africa, Anderson´s African Adventure, King Tours, Klosterresor samt Exodusresor arrangerar vi även egenproducerade resor, såsom safariresor till Afrika och Israel-resor.

Arbetsuppgifterna går ut på att hjälpa våra kunder med deras behov av resor m.m. Detta innebär bl.a. individuella bokningar via telefon och mail. Vår filosofi är att du som resekonsult gör alla moment i processen –” från ax till limpa”: tar emot förfrågan/beställning, lämnar förslag, bokar in, bekräftar, biljetterar och fakturerar. Det krävs att du är noggrann och självgående. Du behöver kunna uttrycka dig väl samt vara bekväm i kommunikation på svenska och engelska i tal och skrift. Vi förutsätter att du brinner för att ge service i toppklass, i övrigt har vi inga formella krav, utbildning ges internt. Självklart är det meriterande om du har kunskap i bokningssystemet Amadeus och / eller/ erfarenhet av branschen, ytterligare språkkunskaper är också välkommet.

Heltidstjänst, tillträde efter ö.k.

Din skriftliga ansökan vill vi ha på mail till anna.landsjo@tranas-resebyra.se eller per brev till Tranås Resebyrå AB, Vasagatan 27, 573 31 TRANÅS. Vi kommer att behandla ansökningarna allteftersom de kommer in.
Har du frågor om tjänsten kontakta Anders Lindén 070-628 64 93 eller Anna Landsjö 0140-37 50 44