0140-37 50 00 info@tranas-resebyra.se

SAS PILOTFÖRENINGARNA I DANMARK, NORGE OCH SVERIGE HAR VARSLAT OM KONFLIKT. 28 juni 2022,

SAS-piloter i hela Skandinavien varslar om strejk efter misslyckade förhandlingar. Om inte parterna enas vid midnatt kan en konflikt bryta ut onsdagen den 29 juni.

Om strejken inleds, kan ett antal flygningar påverkas. Som en försiktighetsåtgärd erbjuder SAS därför ett ombokningsalternativ utan kostnad.

 Om strejken blir ett faktum gäller följande:

De resenärer som har flygbokningar och berörs kommer att informeras direkt av SAS via sms eller till e-postadress som finns registrerad i resenärsprofil hos oss. Självklart kan du som resenär redan nu kontakta oss om du har inbokade resor de närmaste dagarna.

 Vår jour, kommer att vara extra bemannade om strejken bryter ut. Ni ringer i första hand på våra vanliga telefonnummer för att få hjälp med ändring/ombokning. Man kan även ringa direkt till 24-H service efter resebyråns stängningstid på telefonnummer: 010 -151 01 65.

Som ni säkert förstår så kommer våra telefoner att vara hårt belastade och extra väntetid kommer att uppstå men vi hoppas på din förståelse i händelse av denna strejksituation.