0140-37 50 00 info@tranas-resebyra.se

Måndagen den 15 januari hälsades Tranås Resebyrå varmt välkomna till Lingmerths Group.

– Det känns så roligt att få välkomna massa nya kollegor på Tranås Resebyrå till oss, säger Helena Zar Vallin, vd på Lingmerths Group AB.

Lingmerths varuportfölj växer

Som vi berättat om tidigare kommer Tranås Resebyrå och deras fem varumärken* att tillföra Lingmerths Group ett nytt och unikt affärsområde. Varumärken och affärsområden i Lingmerths Groups portfölj är menat att komplettera och stötta varandra för att skapa ett ännu större värde för våra olika kunder, något Tranås Resebyrå verkligen gör.

Praktikaliteter

Tranås Resebyrå tidigare vd Anders Lindén har klivit in i Lingmerths Groups ledningsgrupp som affärsområdeschef för Tranås Resebyrå. Anders kommer också att arbeta med hållbarhetsfrågorna inom Lingmerths. Kontoret för Tranås Resebyrå kommer att vara den samma med samma personal som tidigare. Allt kommer att fortsätta vara ”business as usual” för både Tranås Resebyrå och Lingmerths, med Helena Zar Vallin som vd för hela Lingmerths Group.

– Jag är säker på att vi inom Lingmerths Groups tre affärsområden kommer att kunna byta erfarenheter inom många områden i den här spännande, nya uppsättningen. Det ser jag verkligen fram emot, säger Helena Zar Vallin.

Kontakt

Har du frågor om sammangåendet är du välkommen att höra av dig till:
Helena Zar Vallin
helena.zar-vallin@lingmerths.se
telefon: +46 (0)72 580 22 27

Anders Lindén
Anders.linden@tranas-resebyra.se
telefon 070-628 64 93

*Tranås Resebyrås fem varumärken är:

  • Tour Africa
  • Exodus Resor
  • Anderssons African Adventures
  • Kloster Resor
  • King Tours

Lingmerths Groups tre affärsområden:
Lingmerths, Eventity och Tranås Resebyrå