0140-37 50 00 info@tranas-resebyra.se

Tranås Resebyrå är en fullserviceresebyrå i reserelaterade frågor. Vi har en viss egenproduktion av resor genom våra egna varumärken Exodusresor, King Tours, Klosterresor, Tour Africa samt Anderson´s African Adventure. Idag är vi drygt 30 medarbetare som arbetar i olika team och vår marknad är såväl lokala företag som organisationer över hela Sverige och då främst frivilligorganisationer.
Vi är en fristående, lokalägd resebyrå med AAA-rating sedan över 30 år tillbaka.

Vi förutsätter att du brinner för att ge service i toppklass och ser att du är självständig, snabb men noggrann, samt förstår vad det innebär att arbeta med frihet under ansvar. I första hand söker vi ”rätt person”, men har du branschvana är det självklart meriterande. Det krävs goda kunskaper i svenska och engelska, (tyska och italienska är meriterande), då det är de språk vi använder dagligen i vårt arbete. Företaget finns i fräscha lokaler i centrala Tranås.

Din skriftliga ansökan vill vi ha på mail till anna.landsjo@tranas-resebyra.se

Vi behandlar ansökningarna löpande och tillträde sker enligt överenskommelse.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta Anna Landsjö 0140-37 50 44 eller
Anders Lindén 0140-375043