Vi har alltid ett intresse av att finna nya förmågor till vårt team i Tranås. Vår ambition är att alltid ha någon i “pipeline” för att kunna förstärka organisationen. Är du intresserad av att arbeta på en annorlunda resebyrå så anmäl ditt intresse. Vi ser oss själva som ett lag och fäster stor vikt vid att få med ”rätt” spelare. Personliga egenskaper väger minst lika tungt som formella meriter. Du bör gilla att ge förstklassig service, högt tempo och att ta initiativ. Verksamheten bedrivs ifrån Tranås i norra Småland och vi tror att du måste bo i närheten för att det ska fungera bra.

Just nu söker vi:


Gruppreseproducent

Beskrivning:

Tranås Resebyrå AB är en av Sveriges större resebyråer (20:e) med AAA sedan 1992, vi är specialiserade mot biståndsvärlden. Vi är drygt 30 medarbetare som sitter i fräscha lokaler i Tranås.

Vi söker nu en gruppreseproducent till vår Groups&Meetings. Du kommer att vara en av fyra i teamet och i samarbete med kund producera resor och möten från ”ax till limpa”.

Egenskaper:

Vi tror du gillar och har förmågan att självständigt och affärsmässigt driva varje resa som ett projekt och att du är noggrann och har viljan att utveckla dig själv och företaget.

Meriterande:

Tidigare arbetserfarenhet av gruppresearrangemang/reseproduktion och Amadeuskunskaper.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från resebranschen men är samtidigt öppna för alla med ambitioner och stort engagemang, grundkraven är goda kunskaper i svenska och engelska, kunna arbeta självständigt samt tidigare arbetslivserfarenhet.

Vi söker en heltid men det kan diskuteras. Tillträde snarast enligt överenskommelse. Ber om ansökan senast 30 november – vi kommer dock arbeta med frågan löpande så tjänsten kan komma att tillsättas tidigare, vänligen hör av dig snarast.

Kontakt

Anders Göransson, operativ chef. anders.goransson@tranas-resebyra.se, tel. 0140-375031.