Tour Africa

tourafrica

Tour Africa är en av Sveriges ledande arrangörer av resor till Afrika och med mer än 25 års erfarenhet av denna fascinerande kontinent.

Vi vänder oss i första hand till mer självständiga resenärer men har också ett bra utbud på olika gruppresor. Våra ledord är Personligt, Utvecklande, Upplevelserikt. Vi kan Afrika!

Tour Africa


Groups & Meetings

Groups & Meetings har mångårig erfarenhet och rutin av att hantera både små och stora grupper till världens alla hörn.

Vår affärsidé grundas på vårt personliga engagemang och kunskap. Vi skräddarsyr resor för den lilla konferensen på hemmaplan eller det stora arrangemanget med flera hundra deltagare på andra sidan jordklotet. Vi kan även ta hand om all administration och spara er tid och pengar!

Groups & Meetings


Anderson’s African Adventures

andersons

Anderson’s African Adventures i Sverige är äkta specialister på resor till Afrika.

Tanzania är vår stora styrka där vi tillsammans med Andersons lokalt gör resor med egna fordon och guider, men vi gör även utvalda arrangemang som t.ex. besök hos bergsgorillor i Rwanda, yoga på Lamu eller privat safarilodge i Botswana. När det gäller kunskap, rekommendationer och resor så har Andersons arrangerat safaris och expeditioner i Afrika sedan 1980-talet. Vår långa erfarenhet, stora lokalkännedom och etablerade kontaktnät, gör att vi kan erbjuda lite mer Afrika.

Anderson’s African Adventures


AnsgarResor

ansgar

Riktiga sällskapsresor sedan 1951 för reslystna och intresserade resenärer som gärna reser i grupp med svenska färdledare.

Våra resor passar för dig som vill ha en god komfort och det mesta ordnat i förväg. Praktiskt taget allt ingår i priset från början. Resorna går till världens alla hörn och vårt ”flaggskepp” är resan till Australien-Nya Zeeland som körts i 25 år!

AnsgarResor


Exodus Resor

Exodus Resor arrangerar både katalogresor och gruppresor till många församlingar och kristna samfund.

Exodus Resor


Klosterresor

Vi erbjuder ett boende i en miljö som andas frid och ger utrymme till avskildhet, meditation men också konferensmöjligheter och gemenskap med andra.

Vi bokar boende på klosterpensionat till privatpersoner och grupper.
Klosterresor har ett brett utbud av klosterboenden i hela Italien. Från eleganta palats med utsikt över det turkosblåa havet, till spartanska kloster i meditativ miljö samt unika och centrala boenden i storstäderna med utsikt över takåsarna.

Klosterresor